Menu

Archief

Maarheeze wint!

Maarheeze wint met 1-0 van SVSH , en veroverd plek twee op de ranglijst.

Op een koud en winderig sportpark de Romrijten, stonden deze dag de nummers drie en twee tegen over elkaar. Zowel Maarheeze als SVSH moesten enkele dragende spelers missen vanwege blessures. In de begin fase was het een beetje aftasten voor beide teams. SVSH had veelal de bal maar Maarheeze was gevaarlijker voor het doel van SVSH. Enkele malen moest de keeper van SVSH handelend optreden bijschoten van Cas Baudion, Braiem Verhoeven en Ralf van Beek. Pas in min 45 moest Keeper Jarno Nijssen van Maarheeze optreden bij een schot  in de korte hoek van Stefan Maas speler van SVSH. Echter was de poging gelukt  dan had arbiter Kanning het doelpunt afgekeurd wegens  buitenspel . Zo gingen beide teams met een 0-0 stand de kleedkamers in. Na de pauze een zelfde beeld , SVSH veel aan de bal , Maarheeze gevaarlijk in de counter. Zo ging een lob van Cas Baudion maar net over doel.  In min 63 viel na later bleek de enigste treffer. Ralf van Beek kroonde zich tot match winnaar, hij schoof de bal bekwaam onder de doelman van SVSH door. Enkele minuten later had Cas Baudion de score kunnen verdubbelen, maar hij faalde. SVSH kwam steeds sterker opzetten en dit resulteerde in min 74 in een kopbal net naast. Enkele minuten voor tijd kwam Maarheeze goed weg bij een schot van SVSH in het zijnet. Maarheeze trok uiteindelijk de overwinning over de streep met veel inzet en werklust. Deze overwinning was overwinning van het collectief. Maarheeze staat nu op plek twee, met drie punten voorsprong op nummer drie. Maarheeze is nu enkele weken vrij . De volgende wedstrijd is op zondag 12 mei thuis. Maarheeze- Liessel. Let op aanvangstijd 14.30 uur. De laatste twee wedstrijden van de competitie moeten allemaal op dezelfde tijd aanvangen.