Menu

Archief

Maarheeze- Panningen 0-1

Vandaag moest Maarheeze aantreden tegen derde klasser Panningen. Maarheeze was de eerste ronde vrij. Panningen moest vorige week al aantreden tegen IVO uit velden. Panningen zette IVO gemakkelijk opzij uitslag 4-0. Dus Maarheeze kon zijn borst nat maken. Om 14.30 uur werd er afgetrapt op sportpark de Romrijten. De wedstrijd kwam eigenlijk nooit echt opgang, er stond teveel spanning op beide teams. Panningen was over de hele wedstrijd genomen de bovenliggende partij. Panningen had veel balbezit maar kon voor het doel van Maarheeze ook niet veel gevaar stichten. Maarheeze was in min 21 een keer gevaarlijk met een schot van Jordy van Zon. Panningen had een groot veldoverwicht dat resulteerde in maar liefst 8 corners in de eerste helft , maar dat leverde geen groot gevaar op. Zo gingen we met 0-0 de rust in. De twee helft eenzelfde beeld , met dit verschil dat Panningen steeds meer aandrong. In min 61 een gevaarlijk schot van Robin van Osch van Panningen. Enkele minuten later kwam Panningen verdiend op voorsprong. Een goed genomen corner werd door Robin van Osch binnen gekopt . Na deze goal kroop Maarheeze  uit zijn schulp, dit leverde enkele hachelijke momenten op voor het doel van Panningen. Zo waren Cas Baudion en Joost Claassen dicht bij een treffer. Daarentegen was Panningen gevaarlijk in de counter, maar onzorgvuldig in de afwerking. Zo bleef het tot het laatst spannend, omdat Panningen de wedstrijd niet dood maakte. Na enkele minuten blessurentijd  floot de goed leidende scheidsrechter van Veenendaal af. Hierbij ging de overwinning naar de ploeg die er het meest recht op had, en dat was Panningen. Hiermee is het seizoen voor Maarheeze teneinde. We mogen terug zien op een goed seizoen, en we starten volgend seizoen weer in de vierde klasse. We nemen afscheid van hoofdtrainer Eric Schaeken, hij gaat DOSL volgend seizoen trainen. Ook assistent trainer Marc van Zon stopt , en Pieter Gielen stopt als grensrechter bij Maarheeze 1. Namens het bestuur bedankt voor jullie inzet.