Menu

Archief

Maarheeze 1 - FC Oda 1 4-1

De laatste thuiswedstrijd van VV Maarheeze 2023 werd feestelijk afgetrapt met de carnavalsprinsen van de Muuzevangers. Dit vrolijke begin werd door de thuisclub beantwoord door het benutten van de eerste twee mogelijkheden. Na 11 minuten scoorde Braïem Verhoeven en 4 minuten later zette broertje Remy via een penalty de 2-0 op het scorebord. De betere kansen bleven voor Maarheeze maar FC Oda kreeg meer en meer het betere van het spel. Pas na een uur spelen wist FC Oda via de sterk spelende Bryan Janga de aansluitingstreffer op het bord te zetten: 2-1.

Deze tegentreffer bracht Maarheeze niet uit het evenwicht. Al in de 66e minuut scoorde Remy Verhoeven voor de tweede keer: 3-1. Vanaf dat moment hield Maarheeze de controle over de wedstrijd en via Cas Baudoin werd de score uitgebouwd tot de uiteindelijke eindstand 4-1.

Wederom staat Maarheeze met een ongeslagen status in de thuiswedstrijden op plaats 4 in de 4e klasse. Komende zondag wacht de vroege uitwedstrijd om 12.30 uur tegen de naast hogere opponent Liessel.