Archief

Maarheeze wint verdiend met 3-0 van DFO’20

Op een zonnig en opgeruimd sportpark de romrijten speelde Maarheeze hun thuiswedstrijd tegen DFO’20.

De dag ervoor hadden talloze leden / vrijwilligers hun eerste doedag afgewerkt. En is er vanalles opgeknapt , schoongemaakt en gesnoeid op het sportpark.

De eerste helft kenmerkte zich door de vele malen dat er een speler van DFO ‘20 op het veld lag. Al dan niet geraakt in een duel wilde vooral de bezoekende partij op deze manier de wedstrijd “dood” maken. Gelukkig voor Maarheeze stond deze wedstrijd vandaag onder keurige leiding van scheidsrechter de Wit uit Moergestel. Er werden in de eerste helft nog 2 doelpunten van Maarheeze  afgekeurd vanwege buitenspel.

In de 2e helft een ander , maar vooral beter spelbeeld. Met doelpunten van Jordy van Zon en Remy Verhoeven werd er een goede en belangrijke 3-0 overwinning geboekt. Met het verlies van Liessel is plek drie in zicht en staat Maarheeze een stukje vaster op plek 4.

Na de wedstrijd was het nog lang gezellig in de kantine. Met als hoogtepunt de pupil van deze week (Tuur Beerten) die de aanwezige bezoekers op een optreden trakteerde zingend vanaf de bar. Maakte hij op zijn eigen manier een geweldig feestje.

Volgende week speelt Maarheeze weer thuis , ditmaal 14:00 thuis tegen Brevendia. Komt u ook ons vaandelteam supporten ? Dan zien we u graag op sportpark de Romrijten.