Menu

Archief

VV MAARHEEZE EN BREVENDIA DELEN DE PUNTEN

Op bezoek bij Brevendia in Stramproy heeft vv Maarheeze niet kunnen winnen.

Na 90 minuten waren er geen goals gevallen en zo deelden Brevendia en Maarheeze de punten.

De eerste helft werd gespeeld in herfstachtige omstandigheden met een zwaar en nat veld. Brevendia had weliswaar het overwicht maar ging slordig om met de kansen die het vooral kreeg uit vrije trappen. Na een kwartier had Maarheeze pech toen een schot van Cas Baudoin op de lat uiteen spatte. Maar een kwartier later was het Brevendia dat wel scoorde maar hun doelpunt werd afgekeurd vanwege vermeend buitenspel.

Maarheeze wist de gelijke stand naar de rust te brengen en na de rust toen de regen was opgeklaard, kwam het veel beter uit de kleedkamer.

Brevendia werd vaak terug gedrongen op de eigen helft maar in de voorhoede miste Maarheeze een echte afmaker. Braiem Verhoeven was dicht bij de 0-1 maar kon een voorzet van Ralf van Beek net niet binnen glijden. Datzelfde gold voor broer Remy Verhoeven die een goede voorzet van de jeugdige invaller Jesse Rondeel in de 68e minuut niet kon afmaken.

Na 90 minuten vond de scheidsrechter het wel goed en zo bleef de wedstrijd zonder doelpunten en moesten zowel Brevendia als Maarheeze genoegen nemen met slechts een punt.

Volgende week komt DESM uit Weert op bezoek en dan zou een overwinning zeer wenselijk zijn.

Ook dan rekenen we weer op onze vaste supporters. Aanvang van de wedstrijd op sportpark De Romrijten is 14.00 uur.