Archief

vv MAARHEEZE EN SVSH DELEN DE PUNTEN

In een aantrekkelijk duel hebben vv Maarheeze en SVSH de punten gedeeld.

Na een 0-1 rustststand eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel.

Maarheeze startte fel in de wedstrijd tegen buurgenoot Someren-Heide en dit resulteerde al in de 10e minuut in een schot van spits Remy Verhoeven dat het zijnet trof. SVSH werd terug gedrongen op de eigen helft maar kreeg na een kwartier een onnodige vrije trap op ca 20 meter van het Maarheeze doel. De inzet werd in eerste instantie gekeerd door Maarheeze doelman Jarno Nijsen maar in de rebound ingekopt door de spits van SVSH: 0-1.

Deze voorsprong werd door SVSH overeind gehouden tot de rust.

Na de rust bleef Maarheeze het betere van het spel houden en werd gevaarlijk door een voorzet van de prima spelende jongeling Daan Reina die met een voorzet in de 62e minuut de paal raakte. In de daarop volgende aanval zorgde Remy Verhoeven voor de verdiende gelijkmaker:

1-1.

In het resterende half uur was de wedstrijd in evenwicht. Maarheeze domineerde weliswaar maar keeper Jarno Nijsen moest twee keer goed ingrijpen om de gevaarlijke counters van SVSH te keren en het verdiende punt voor Maarheeze veilig te stellen. Beide partijen waren na 90 minuten dan ook tevreden met het gelijkspel: 1-1.

In het aanstaande Paasweekend is Maarheeze vrij en de volgende wedstrijd is uit naar RKMSV in Meijel op zondag 16 april.