Menu

Archief

VV MAARHEEZE KAN NIET WINNEN BIJ DFO'20

In de uitwedstrijd bij DFO'20, de fusieclub van Kelpen, Grathem, Ell en Hunsel, heeft vv Maarheeze op de valreep nog een gelijkspel weten te behalen.

Na een 0-1 ruststand scoorde vv Maarheeze in de 91e minuut de gelijkmaker voor de 2-2 eindstand.

Op het prachtige complex van DFO'20 (Door Fusie Opgericht in 2020) in Kelpen-Oler was Maarheeze in de eerste helft de bovenliggende ploeg.

Kansen om de score te openen waren er voor Jordy van Zon en Remy Verhoeven maar hun afwerkin was niet scherp genoeg. DFO kwam pas na een half uur spelen met een eerste schot richting Maarheeze doel maar deze ging ver over. Doordat Maarheeze laks met de kansen omging leek de rust met een 0-0 score bereikt te worden ware het niet dat Remy Verhoeven in de 46e minuut alleen op de keeper kon afgaan en deze behendig wist te verschalken:0-1.

Na de rust een heel ander spelbeeld. Maarheeze was de controle over de wedstrijd kwijt en liet zich door DFO terugdringen op de eigen helft. 10 minuten na rust kwam het eerste alarmsignaal al door een kopbal van DFO op de lat. Maarheeze nam dit signaal schijnbaar niet serieus want amper een minuut later leidde onzorgvuldig uitverdedigen tot de voor Maarheeze teleurstellende gelijkmaker van DFO: 1-1.

De wedstrijd zakte naar een bedenkelijk niveau waarbij het tempo laag lag en over en weer veel balverlies werd geleden.

10 minuten voor tijd leek Maarheeze zelfs de schlemielige verliezer van deze wedstrijd te gaan worden toen een spits van DFO uit een vrijstaande positie zomaar kon binnenkoppen: 2-1.

In de 91e minuut kon Joost Claassen uiteindelijk uit een wanhoopsaanval nog de gelijkmaker scoren middels een bekeken schuiver in de verre hoek.

De wedstrijd verdiende door het bedenkelijke niveau geen winnaar en eindigde in een 2-2 eindstand en zo komt Maarheeze nog maar moeizaam op gang in de 4e klasse E.

Volgende week is een vrij weekend, de week daarna wacht de uitwedstrijd naar Brevendia in Stramproij.