Menu

Archief

vv MAARHEEZE SPEELT OOK TEGEN DESM GELIJK: 1-1

Onder hersftachtige omstandigheden heeft vv Maarheeze op het eigen sportpark gelijk gespeeld tegen DESM uit Weert, De 1-1 eindstand stond al bij de rust op het scorebord.

Direct na de aftrap kwam de regen al met bakken uit de hemel en amper 3 minuten was de wedstrijd oud of een verdediger van DESM leverde de bal zomaar in bij Jordy van Zon. Deze wist er wel raad mee en bracht Maarheeze meteen op voorsprong; 1-0.

Deze start gaf Maarheeze vleugels maar kon helaas niet worden omgezet in meer doelpunten.

Ralf van Beek was dichtbij de 2-0 maar zag zijn inzet voorlangs gaan.

In de 19e minuut had Maarheeze geluk dat een afstandschot van DESM tegen de lat belandde.

Na de voortvarende start van Maarheeze kreeg DESM meer en meer grip op de wedstrijd. In de 33e minuut leidde dit tot de gelijkmaker. Een vlotte combinatie van DESM werd vanaf de achterlijn voorgegeven en door de spits van DESM tot doelpunt gepromoveerd: 1-1.

Na de rust werden de spelers andermaal op een flinke regenbui getrakteerd, maar Maarheeze kwam beter uit de rust.

DESM werd op de eigen helft terug gedrongen en Maarheeze leek op voorsprong te komen toen Remy Verhoeven door Jordy van Zon in stelling werd gebracht. Remy rondde bekwaam af maar de scheidsrechter floot het doelpunt terug vanwege vermeend buitenspel.

10 minuten voor tijd leek Cas Baudoin Maarheeze op voorsprong te kunnen brengen. Een knappe actie eindigde in een schuiver op de keeper maar helaas was er niemand om de afgeslagen bal op goal te schieten.

Toen Remy Verhoeven 3 minuten voor tijd zijn fraai ingeschoten vrije trap ook door de keeper van DESM gepareerd zag, was het duidelijk dat ook deze wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen, eindstand 1-1.

Volgende week wacht de uitwedstrijd bij SSE in Someren-Eind. Op het kunstgras van SSE zal Maarheeze wederom proberen om voor de volle winst te gaan.