Menu

Archief

VV MAARHEEZE WINT met 0-3 UIT BIJ RKMSV

Op bezoek bij RKMSV uit Meijel heeft vv Maarheeze afgelopen zondag een mooie 0-3 overwinning weten te behalen. Bij een ruststand van 0-0 zat
het venijn in de staart toen Maarheeze in de laatste 10 minuten maar liefst 3x wist te scoren.

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd waarbij Meijel weliswaar de meeste kansen wist te creeren maar waarvan Maarheeze
doelman Jarno Nijsen nauwelijks onder de indruk raakte. Voor de rust werd dan ook door geen van de partijen gescoord.

Na de rust had Meijel wederom het meeste balbezit maar ditmaal waren de kansen voor Maarheeze. Het duurde tot de 86e minuut vooraleer Maarheeze
een kans wist te verzilveren. Uit een afgeslagen corner was het Ralf van Beek die de opnieuw ingebrachte bal bij de 2e paal achter de doelman van
Meijel schoot: 0-1. Amper 3 minuten later wist wederom Ralf van Beek te profiteren van een misverstand in de defensie van Meijel: 0-2. Voor de
kers op de taart van Maarheeze zorgde Meijel in blessuretijd zelf. Een voorzet van Maarheeze-speler Cas Baudoin werd door Meijel in eigen doel
geschoten: 0-3.

Een mooie en effectieve overwinning van Maarheeze dat zich door deze 3 punten volledig vrij wist te spelen met nog 3 wedstrijden in de
competitie te gaan.
Dat geld niet voor FC CRanendonck dat afgelopen zondag door een 1-3 verlies, thuis tegen SSE, diep in de degradatiezorgen zit. Aanstaande
zondag komt FC Cranendonck naar sportpark De Romrijten om daar de Derby van Cranendonk te komen spelen. De aanvang van deze spannende derby is
om 14.00 uur.

SV Budel wist door een overwinning, uit bij concurrent SVSH, het kampioenschap in de 4e klasse E al 3 ronden voor het einde van de
competitie veilig te stellen. Namens vv Maarheeze feliciteren we SV Budel met dit dik verdiende kampioenschap en we wensen hen veel succes toe volgend seizoen, terug in de 3e klasse.